Αποστόλης Αϊβαλής
Αποστόλης Αϊβαλής

Ο Αποστόλης Αϊβαλής έχει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας ώς στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων ή start-ups mentor. Έχει εργαστεί σε πολλές διαφορετικές αγορές στην Αμερική, την Ευρώπη και τα Εμιράτα. Έχει ειδίκευση και αρκετές επιτυχίες στα Media, την Διαφήμιση, τα Social media, την Μουσική, τα Mobile Apps & Services, το Gaming και βέβαια την αγορά του Consumer & Enterprise Internet. Έχει επίσης 5ετή εμπειρία στην ενδο-εταιρική εκπαίδευση αλλά και σε δημόσιες εκπαιδευτικές ομιλίες. Περισσότερα για τον Αποστόλη εδώ.

Νικόλαος Τσονιώτης
Νικόλαος Τσονιώτης

Ο Νικόλαος Τσονιώτης εργάστηκε ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών στην Intracom Telecom για πάνω από 10 έτη. Σύντομα προχωρά σε παράλληλες δραστηριότητες στο χώρο του διαδικτύου, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.  Τον Μάιο του 2011 ιδρύει την ENISTEC με αντικείμενο την εξοικονόμηση ενέργειας. Τον Ιανουάριο του 2014 αποχωρεί οριστικά από την Intracom και συμμετέχει στην ίδρυση της Contests4Causes, startup στο χώρο των mobile services με στόχο την εδραιώσει και διάδοση του micro-fundraising.

Αλέξανδρος Μπινόπουλος
Αλέξανδρος Μπινόπουλος

Ο Αλέξανδρος Μπινόπουλος έχει παρουσία στον χώρο του software developement από το 1996. Είναι ιδρυτής της TopCreations, μιας εταιρίας που από το 2007 έχει δημιουργήσει πληθώρα υπηρεσιών και εφαρμογών σε τομείς όπως e-commerce, mobile και interactive services. Είναι συνιδρυτής της Contests4Causes, μιας αμιγώς mobile πλατφόρμας μέσω της οποίας κοινωφελείς οργανώσεις μπορούν να χρηματοδοτηθούν μέσω συμμετοχής χρηστών σε διαγωνισμούς.

Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου
Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου

Η Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου είναι Δικηγόρος Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο δίκαιο διανοητικής ιδιοκτησίας (LL.M. Queen Mary and Westfield College, University of London). Διατηρεί ενεργή παρουσία στο χώρο πάνω από 20 χρόνια, διετέλεσε επικεφαλής νομικών υπηρεσιών εταιρειών από όλο το φάσμα της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας. Από το 2000 εκπροσωπεί την Business Software Alliance (BSA) και είναι IP expert του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου και του ΕΚΠΑ ενώ παράλληλα από το 2013 εκπροσωπεί, ως νομική σύμβουλος, τα VC Funds της Τράπεζας Πειραιώς, στον τομέα των IP και Data Protection Audits.