Παναγιώτης Καζάνης
Παναγιώτης Καζάνης

Ο Παναγιώτης Καζάνης είναι Design Thinker με όραμα τη μεταμόρφωση των εταιριών σε Social Businesses.  Επίσης, είναι ιδρυτής της εταιρίας BaaS με motto Be Awesome At Social και με σπουδαία social projects σε Ελλάδα και Λατινική Αμερική.)

Μάριος Ηλιόπουλος
Μάριος Ηλιόπουλος

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει πραγματοποιήσει σπουδές Πληροφορικής και Χρηματοοικονομικών, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA, University of Kentucky USA).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά Επιστήμης και Τεχνολογίας. Διατηρώντας μία από τις δυναμικότερες παρουσίες στο χώρο της Πληροφορικής, έχει συνεργαστεί με πλήθος εταιρειών και φορέων (Euromedica, Alpha Bank, Ινστιτούτο Παστέρ, Golden Gym, Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας), παρέχοντας υπηρεσίες εκπαίδευσης, υποστήριξης, προώθησης, marketing και κατασκευής Ιστοσελίδων.

Φραγκίσκος Καβρουδάκης
Φραγκίσκος Καβρουδάκης

O Φραγκίσκος Καβρουδάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Διαφήμισης & Δημ. Σχέσεων, του Παντείου πανεπιστημίου. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ogilvy & Mathers, στο Hong Kong, έχει πλέον αναλάβει χρέη Digital Account Manager στη Socialab. Έχει εργαστεί κυρίως με μεγάλα αντρικά brands, όπως STR8, Lamda SA, Λαμδα Mercedes και ON Telecoms.

Γιάννης Καλαφάτης
Γιάννης Καλαφάτης

Ιδρυτής και Chief Digital Officer της C.I.P Media, μιας digital marketing εταιρείας, που έχει σαν σκοπό την αναβάθμιση και  προώθηση ΜΜ επιχειρήσεων. Blogger από το 2007, έχει ασχοληθεί με πολλές πτυχές του επιχειρείν, παράλληλα με την ενασχόλησή του με νέες τεχνολογίες. Η εμπειρία του στο χώρο του marketing είναι μεγάλη καθώς έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες στο παρελθόν. Προερχόμενος από ναυτική οικογένεια, ο ίδιος έχει ασχοληθεί με τα ναυτιλιακά και τα logistics επί σειρά ετών.

Μαρία Κολλώση
Μαρία Κολλώση

Η Μαρία Κολλώση, ως Account Manager της ThikDigital, Επίσημο Συνεργάτη του Facebook στην Ελλάδα και σε άλλες 5 χώρες της Ευρώπης, βοηθάει καθημερινά μεγάλα brands να χτίσουν αποτελεσματικά την online στρατηγική τους. Με περισσότερα από 7 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing, η Μαρία έχει εργαστεί στο τμήμα Online Planning & Search Engine Marketing για τους πελάτες της Starcom MediaVest Athens αλλά και ως Sales Manager στο Sport.gr. Τον τελευταίο χρόνο μελετάει στρατηγικές Mobile Marketing στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού της προγράμματος (ΜΒΑ, Marketing, Institut Universitaire Kurt Bösch).

Άγγελος Σφακιανάκης
Άγγελος Σφακιανάκης

Ο Άγγελος Σφακιανάκης εργάζεται σήμερα ως Online Reputation & Community Manager στην εταιρία Steficon, ενώ εξακολουθεί, όποτε βρει ευκαιρία, να γράφει για gadgets, που τόσο αγαπάει. Έχει επιτελέσει καθήκοντα διευθυντής σύνταξης στα περιοδικά Connecting, Stuff, Digital Life και Κινητή Τηλεφωνία, ενώ έχει εργαστεί στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος & Επενδυτής. Στον ελεύθερο χρόνο του αρθρογραφεί στο Διαδίκτυο ή βοηθάει φίλους στο να επιλέξουν το επόμενο τους smartphone.